Hej

Jag har märkt att det har tilkommit en del nya läsare. Välkomna vill jag säga till er, det är verkligen roligt att ni vill komma hit. Hoppas att ni gillar det jag skriver och visar bilder på. Mest handlar det om vävning, men ingen teknisk jargong det är ingen kurs. Lite annat om vad jag odlar, lite tankar och sådär kan det också bli.

 

Såklart berättar jag om när jag åker på marknader och vad som finns i min nätbutik. Den som vill ha lite extraerbjudanden i mailboxen rekommenderar jag att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

 

På sistone har jag fått en del tips på olika arrangemang där man vill att jag ska delta, och det är såklart smickrande. Men nu har jag ett späckat schema redan, så det är inte alls säkert att jag har tid och möjlighet.  Jag jobbar inte med mitt företag på heltid riktigt, men gör så gott jag kan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *