Agenda

I år har jag ett mer pressat schema än vad jag har haft förut. Jag har bokat upp mig på fler marknader och behöver därmed mer vävar att visa upp. Dessutom har jag vävt mattor och annat som finns hos Konsthantverkarna i Örebro, och några beställningar som jag har klämt in emellan.

 

Närmast kommer påskmarknad i Wadköping, där ska jag också ha en utställning i juni och vara med i en sommarbutik med hantverk. Dessutom blir det några marknader till under vår och sommar, bland annat i Hjo.

 

Några julmarknader har jag också anmält mig till. Förhoppningsvis har jag hunnit att väva fler scarfs till dess.

 

Kom gärna förbi. Jag har med mina bästa vävar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *