Harlekin

harlekinstoroliten

 

Jag klippte ner väven med Harlekin-mattor i fredags. Det blev en röd och en blå. De är inte klara än, det ska knytas fransar. Men jag kunde inte låta bli att ta fram kameran och den lilla vita Harlekin-mattan…

 

Den vita mattan är 60 cm bred och den blå 80 cm. För att få proportion på mönstret gjorde jag större harlekinrutor på den bredare mattan och mindre på den smala.

 

Vilken blev finast?

(Och nu går det att kommentera här igen!)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Harlekin

  1. Jag tycker mest om den vita! Men jag undrar hur många skaft du använt? Många? Du har väl behövt solva om när du gjorde större rutor (diamantkypert kallar jag detta men jag kanske har fel?) Snygga är de i alla fall.
    /Meta

  2. Charlotte: Kul att få kommentarer igen!

    Meta: Mattorna är vävda på 8 skaft, samma mönster på båda jag har bara trampat olika.

    Meg: Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *