Cykel och affisch

Idag blev kvällspromenaden utbytt mot en cykeltur. Jag har äntligen fixat mej en cykel, som funkar. Såklart var jag tvungen att ta en provtur.

Där vi bor nu har vi sådär 2-3 km till centrum. Helt onödigt att köra bil, men det tar ändå lite väl lång tid att gå. Perfekt för att cykla. Dessutom måste jag ju skaffat mej en hel massa lokala poäng, man kan helt enkelt inte bo i Örebro och vara utan cykel.

En grej på min lista är fixad. Nästa punkt tänkte jag be om hjälp med, om det är någon i närheten av Jönköping som har möjlighet.

Designmarknaden i Jönköping närmar sig, snart bara en vecka kvar, och det finns en fin affisch att sätta upp .Om du vet något bra ställe? Tack på förhand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *