April Spools Day

En liten samling av spolar, som jag hittade i en flyttlåda.

Jag använder mest plastspolar, som synes. Fast jag gillar inte att de är blåa numera, det stör mitt färgsinne. Däremot gillar jag kanten, den förhindrar mycket trassel. Möjligen har jag nu avslöjat min ovana att fylla spolen mer än vad som är lämpligt. Möjligen passar ordspråket; Lata skräddare tar lång tråd (underförstått; så blir det desto mera trassel).

April Spools Day organiseras av Meg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”April Spools Day

  1. The blue bobbins look nice but I agree it’s not good to use. We have a similar saying, “A fool’s long thread,” pertaining to hand-sawing, but still applicable to fat bobbins. ‘Which most of mine are. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *