Ergonomi

Jag bytte vävstol och blev plötsligt medveten om vilken stor skillnad det var i arbetsställning!

Jag är väldigt noga med att sitta rätt när jag väver. Det är tungt nog för axlar och rygg ändå. Man vill ju inte dra på sig några onödiga skador. Laura Fry har gett mig massor av värdefulla tips. Hon har lång erfarenhet av att väva professionellt.

Min allmänna kondition skaffar jag mig med hjälp av raska promenader, kombinerat med styrketräning. Efter en period med tung vävning (en bred matta, långa dagar, …) så längtar mina muskler i axlarna efter vissa styrketräningsrörelser. Det blir som massage. Ah!

Som tur är så ökar orken, och styrkan, även om det känns oändligt långsamt emellanåt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *