Nya idéer

Jag kan inte riktigt bestämma mej för vad jag tycker om idén att täcka soffan med trasmattor. Snyggt eller knöligt? Borde de inte hellre ligga på det tomma golvet? (Bild från IKEAs blogg, livet hemma).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

7 reaktioner på ”Nya idéer

  1. Funderar faktiskt på om inte tunnare mattor vore en ide i mina soffor. Har två Klippan som hundarna älskar. Täcker just nu med fleece filtar. Men dom boar bara in sej med dom. Lera och allt! Hela köret! Mattor bör ligga still! Önsketänkande! Å jag vet, man ska inte ha hundar i soffan!

  2. Jag tror att det hade varit mycket snyggare och mindre att fundera över om det hade varit en matta (eller flera likadana som var snyggt ihopsydda) som täckte soffan, det tror jag skulle vara snyggt. Och sen inte instoppat under kuddarna sådär, för jag tror att det är det samt överlappningarna som får det att se så knöligt och obehagligt ut. Så jag tror dom är något på spåret men dom behöver göra om och göra rätt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *