Gott nytt år

skyltar1231

Det har hänt en hel del under 2011. Jag har startat mitt företag och varit ute på en massa marknader. Bland annat. Vad som kanske inte har synts så mycket är en massa planerande och funderande, över sånt som; vilket steg ska jag ta nu? vilka produkter ska jag utveckla/satsa på?

2012 tänker jag börja med att väva en del beställningar, fortsätta med marknader, fixa en webbshop, och i sommar blir det en utställning på Falkängen i Hällekis. Bland annat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Gott nytt år

  1. Hällekis blir den 9-15 juli. Självklart kommer jag att skriva mer om det. Det gäller att väva på här i vår så jag har något att ta med dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *