Svart Rosen

rosensv1229

En närmare bild på vad jag väver just nu. En svart Rosenmatta, 70 cm bred (blir aningen smalare när den är färdig). Vad jag vet är det ingen daldräll, men man väver den på ett liknande sätt (bottenväv i tuskaft, mattvarp, och mönstret i trasorna). Du som brukar läsa här vet att det inte är någon ny väv för mej, jag har gjort en hel del mattor, dynor, löpare i mönstret förut.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Svart Rosen

  1. Jag gillar dina rosmattor, som du väver i alla möjliga färger.
    Du skulle ha en ljusramp på vävstolen för då får man så bra ljus uppifrån.
    Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT VÄVÅR.
    Kram Birgitta

    1. Fast jag gillar när ljuset sprider sig i hela rummet. Men, men vi får väl se, om jag skaffar en annan vävstol kanske det finns plats för en sån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *