En låda garn

Jag var på Coop för att hämta en låda garn. Det är oklart om det går att skylla på åskan, men jag möttes av en ström av människor i dörren och en högtalarröst som uppmanade samtliga att lämna byggnaden. Brandlarm!

Nåja, efter en stunds väntan på parkeringen var vi välkomna in igen. Och jag fick en väldigt snygg låda (senast jag beställde garn ifrån samma firma fick jag försändelsen förpackad i en sopsäck), men som tur var var jag förvarnad!

Häromdan fick jag ett trevligt telefonsamtal ifrån Britt-Marie. Hon undrade ifall jag hade beställt mattvarp? (jo, det hade jag ju) De hade nämligen kommit till henne, i Koppom, men nu hade hon skickat dom vidare.

Vilken service!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *