Mera P2P2

p2p2-pics

Hålmönster och spets. Kanske blir det lite för enkelt.

Om man tittar lite närmare så finns ju samma mönster på svamparna, och på mittenbilden på Sotheby’s-postern. Små prickar. Glittrigt.

Men vänta! Har jag inte ett handfärgat garn i rött, med lite vita/ljusare inslag? Jo, men då blir det lite för mycket med spetsmönster. Hur ska jag få fram den snygga melerade färgen, utan att det blir totalgrilligt?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Mera P2P2

  1. We took a bunch of photos of a similar (same?) mushrooms when we went away last April. They are stunning as they just create bright spots amidst the shade under the trees. I finally figured out a way to see a bigger version of your photo, and my, my, the leaves ARE spectacular. And you’re right, there is much in the poster as well.

  2. Hi Desiree, you have some really interesting photographs to work from. It will be interesting to see what you decide to use. Julie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *