Kajsa Sticks

vackra vantar. Och så mycket annat vackert. Jag gillar idén att återanvända gamla mönster och färger. Skapa nytt av det som redan finns.

Själv satt jag häromkvällen i Nora kyrka, på konsert med Louise Hoffsten, och studerade färgsättningen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 reaktioner på ”Kajsa Sticks

  1. Hur var Hoffstenskan & co? Såg henne förra året i Skövde, med Claes Cronas Trio. Även gitarristen Anders Öberg var med & lirade. Var det samma gäng du såg? Förmodligen inte, då det utspelade sig i kyrkorummet. Ett ohyggligt spelskickligt team, som slår det mesta i jazz/bluesväg jag sett/hört. I synnerhet nämnde gurakliare, fick mig faktiskt att börja undra varför han inte är världskändis (ännu). Yngwie Malmsteen får ursäkta. Anders Öberg torde vara inspirerad av Steve Howe, eftersom spelstilen var mycket snarlik. Förbålt imponerande, helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *