P2P2

p2p2poster

För den som inte vet; jag är fullständigt bedrövlig på att stava på engelska. Därför får många av deltagarna i P2P2 läsa det jag skriver via Google translator. Any difficulties – Don’t hesitate to ask!

Jag har alltså skickat mina foton (igår). Så nu är de på väg till USA, och ska förhoppningsvis bli inspirerande. De foton som jag ska få har inte kommit fram än, inte för att det gör något. Jag har fullt upp med att komma ifatt efter helgens marknad. Så har jag en väv som jag behöver komma igång med. Lika bra att sätta igång.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

7 reaktioner på ”P2P2

  1. hello Desiree
    I hope the p2p2 pictures I sent arrived alright. As a first time in p2p2 I hope you can find use for the images, if you would like me to email them also I will do just let know.
    thank you Michelle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *