En fåll

allmoge 0228

Titta, en fåll!

Det går framåt, och ändå har jag farit runt på diverse ärenden mest hela dagen. Äh, det där blev fel. Mattan blir ju inte vävd när jag gör ärenden på stan. Men nu har den långa mattan fått sin sista fåll. Dags att börja på nästa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”En fåll

  1. Här är en till som inte får något gjort, utan bara är ute och far. Har varit och träffat en bekantskap som väver så fina saker och fått en massa inspiration idag. I lördags var jag på årsmöte och det tog hela dagen. På fredag blir det fårfest. Så som du ser hinner jag inte så mycket.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

  2. Fick ingen INGA. Sålde lite mattor och köpte henne! Med mina artrosfingrar ville jag ha nåt som underlättade. Annars skulle jag nog lagt ner det där med att återbruka material att väva av. Än har jag inte fått kläm på att utnyttja INGA men det kommer väll. Vi lär känna varann nu!

  3. Jag har testat Inga Klipp en gång hos Viktoria (Loppberga), men jag hann inte få någon riktig kläm på skärandet. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *