Hjulet

hjulet-begie

Visst har jag visat mattan hjulet förut. Men inte hängande på min nya fotovägg.

Jag har haft stora fotoproblem i vinter. Jag har inget golv att fota mattor på, och ute är det ju så färskräckligt kallt/mycket snö. Men så kom jag på att jag har ju en stor vit vägg bakom ryggen när jag väver. Där kan jag ju hänga upp en överbliven skaftkäpp att hänga mattor på. Sagt och gjort. Nu kanske ni slipper läsa mina klagolåtar över dåliga foton.

Bilderna hamnar så småningom i mitt fotgalleri på Facebook. Du har väl sett länken överst till höger?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Hjulet

  1. Jag gillar dina hjulmattor. Gör du alltid frans på dom? Det blir fint med fåll också.
    Käppar är bra att ha när man ska hänga upp saker. Jag har också dåligt med utrymme när jag ska fota mina alster.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

  2. Tack! Hittills har jag gjort frans på de här mattorna, och fåll på de randiga med mindre hjul. Men visst kunde man göra fåll på de här också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *