Tittut

ljusstake

Titta vilken fin ljusstake jag hittade före jul. Det var den lokala lilla butiken Lin o Form som hade julöppet några eftermiddagar före jul. Så jag passade på att gå in för att bekanta mej med de lokala hamtverkarna. Det var då jag hittade den här. Med gamla trådrullar i trä! Kul.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Tittut

  1. Lite rolig ljusstake. Vi har också plusgrader nur. I morse var vägen som en tvättbräda. Skulle till Kil på styrelsemöte och det var jobbigt att köra då. Hem gick bättre.
    Men vi får halt i vår backe nu. I morron blir det vävning som gäller.
    Kram Birgitta

  2. I like that idea. In fact, I love it, and wonder if I can make an electric light stand with spools of thread. Or even an old bobbin! I love that your mirror image in fact looks like a photo of you in a picture frame!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *