Fredag

Märklig dag det här. En klämdag, när många har tagit ledigt och andra jobbar.

Själv jobbade jag på med min 1-trådiga ullvarp på förmiddagen. Men det gick inget vidare. Tydligen har jag slitit ut trådarna. Det kan lätt bli så, om det börjar att bli fel. Det ena följer på det andra.

Ska jag testa mera ull så får det bli 2-trådigt, och det har jag ingen hemma just nu. Så nu blir det annat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Fredag

  1. Hej! Inte roligt när inte garnet håller. Då är det bättre att testa en annan kvalitet.
    Vet inte om det ska bli gula påskdukar. Men jag har en granne som vill ha ripslöpare i gult och det står helt still i huvudet på mej. Får nog ta hjälp med lite grönt och kanske någon mer färg. Vi får se vad det blir av det. Har lite annat att väva först. Men jag brukar vilja ligga långt framme i planeringen och så funderar jag och så ändrar jag lite här och lite där och sedan kanske det blir något helt annat. Det händer att jag har börjat varpa och så byter jag till en helt annan färg än den som jag planerat. Så ´n är jag.
    Kram Brgitta

  2. Ligga före i planeringen vill jag också göra. Jag brukar lägga fram garnet (eller trasor) och liksom ‘känna in’, fundera och ändra mej några gånger först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *