Cherry on top

Jag har fått en Award, ifrån Hanna som är lika textilberoende som jag.

Men så är jag ju så dålig på utmärkelser. Och för den som läser bloggen tror jag att det framgår vad jag gillar att göra.Och länkar till andra finns under fliken Inspirationslänkar längst upp på sidan.

Så, tack för utmärkelsen Hanna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Cherry on top

  1. Hej! Visst är det härligt att vara textilberoende. Idag har jag varpat och snart är jag på gång med ny väv igen. Det är bara ett ¨måste för mej. Trivs så jättebra i min vävstuga.
    Förr hade jag ett rum och där trängdes två vävstolar, men sedan vi flyttade till Värmland har jag lyckan att ha en alldeles egen vävstuga på 45 kvm, där jag bara kan stänga dörren och gå därifrån och så ser det likadant ut när jag kommer tillbaka. Behöver aldrig plocka bort om jag inte vill. Men försöker ha någorlunda ordning ifall det kommer några kunder till mej. Nu ska jag sätta mej och designa ett nytt mönster till en “gul” ripslöpare. Jag är absolut ingen gul person så det blir svårt.
    Nu får du ha det så gott.
    Kram Birgitta

  2. Skönt med ett rum där man kan ha sina grejer. Det krävs en hel del utrymme. Och det krävs en hel del städande för att inte det ska damma igen helt och hållet. Annars är jag inte allt för noga med städandet, den som vill får titta in 🙂

    Ska det bli påskdukar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *