Gott nytt år

loom0101

Såhär ser min vävstol ut idag, första dan på det nya året. Varpen är nästan slut, dags för gladhålskaffe 🙂 Det måste väl vara bra?!

För ett år sedan hade jag inte ens plats för en vävstol hemma! Det är en otrolig frihet att inte vara bunden till vad andra vill använda vävstolen till. Nu kan jag koncentrera mig på vad mina kunder frågar efter.

Vill du se vad andra har i sina vävstolar idag? Titta in hos Meg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

9 reaktioner på ”Gott nytt år

  1. A wonderful, lovely New Year to you, dear friend. I look forward to seeing more of your lovely pieces here. In fact, it’s not very often your loom doesn’t have a warp on – it, too, must be having a few day’s break!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *