Nytt år

kvist

Inte mycket kvar av det gamla året nu. Jag tänker inte skriva någon krönika över det gamla året. Inte tänker jag  skriva om vad som ska hända det nya året heller. Den sortens press funkar helt enkelt inte om man är utbränd.

Däremot kan jag skriva om att jag har planer, visioner och tankar. Det är bara för mej att sätta igång. En sak i taget.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Nytt år

  1. Här har du en till som har tankar, visioner och många planer för 2011. Hoppas kunna förverkliga en del av dem iaf. Hoppas att du får ett bra Nytt Vävår.
    Nyårskram Birgitta

  2. Ja, det är sannerligen en märklig tid vi lefver i. Alla får det “bättre & bättre”, men de flesta mår bara sämre & sämre inombords. Var gick det hela snett? När tog alla omänskliga krav & ‘måsten’ över ens tillvaro? Måste erkänna att jag på senare år allt oftare funderat på, att helt sonika dra mig tebax till någon stuga i vildmarken. Med mil efter mil till närmsta granne, & naturens stillhet alldeles inpå knutarna. Tankar man omgående slår bort igen, väl medveten om hur beroende det moderna samhället gjort en, av el, postgång, butiker, service, samt inte minst en uppkôppling. “Det var bättre förr”, säger alltid de med lite fler lefvnadsår på nacken. Fanken vet om det inte ligger en hel del i det påståendet. Eller också är det så att man i förtid börjat anamma slika åsikter, trots att pensionen ligger många år bort. Aja, ingen idé att gräfva ned sig i ännu fler grubblerier.
    Kram på dig, & ha en god fortsättning på 2011!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *