Haveri

Jag har drabbats av datorhaveri. Kaffe i tangentbordet!

Det är lite tålamodsprövande att klicka sig fram på skärmtangentbordet. Men jag väver så klart!

UPPDATE:

Ett besök på netonnet senare, och 79 kronor fattigare, så har jag nu ett nytt tangentbord. Nu kan jag uppdatera här. Vilken dag som helst.

DS

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 reaktioner på ”Haveri

  1. En gång på Mc Donalds när jag köpte kaffe, åkte det vita plastlocket av muggen. Naturligtvis just när jag skulle ställa den i hållaren ovanför växelspaken. Allt kaffe rann ner runt den här skinnbeklädnaden vid växelspaken. Fick en ny mugg med kaffe gratis, men gissa om jag var arg! Turligt nog hände inget med växlandet. Men kaffe är på gott och ont. Cola i tangentbordet är heller inte skoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *