Läser, och inspireras

Först en fantastiskt fin väv, på väg till utställning. Kan man annat än att bli inspirerad av att se såna vackra arbeten?

Så läser jag om The No. 1 Habit of Highly Creative People, och tänker att; joo, så är det väl.

Själv har jag siktet inställt på att göra vävar att kunna presentera på julmarknader, innan jul. Förhoppningsvis blir det fler än jag som gillar dom. Men självklart vore det kul att få tillfälle att ställa ut i fler sammanhang, kanske i samarbete med andra, eller…. tja, jag är öppen för vad som händer helt enkelt.

Däremot har jag väl insett att någon traditionell marknadsknalle blir jag inte. Jag har helt enkelt inte den produktionstakten som krävs för att konkurrera med den sortens priser.

Det jag gör stämmer bättre med hantverksmarknader. Kvalitet före kvantitet. Och inte är jag redo att bli sittande sysslolös!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Läser, och inspireras

 1. Man vill så mycket och hinner så lite känns det som. Även jag borde vara i full gång med julmarknadsvävar, men det dröjer ett tag än. Hoppas hinna lite iaf. Ska du vara med på julmarknader också? Det är så trevligt tycker jag.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

 2. Håller med dig, Kvalitet före kvantitet.
  Det blir en Hantverksmarknad på Räfsnäsgården i Ludvika den 30-31 oktober, ett 50 hantverkare medverkar men tyvärr så har vi bara platser utomhus kvar ifall du skulle vilja vara med. Hör gärna av dig om så är fallet.

  Med vänlig hälsning,
  Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *