Underlägg

Eller om det var grytlappar?

Plötsligt inser jag att jag glömde ta ett kort på underläggen. Och nu är de slut. Det blev en väldig efterfrågan, och jag fick många förslag på vad man kan använda dem till. Förutom grytunderlägg och grytlapp, kan man lägga dom i botten på ett kakfat, använda som underlägg till kopp/glas (coaster) eller blomkruka, var de förslagen jag kommer ihåg just nu.

Underläggen kom till när jag var med i utmaningen Pics2Pics, jag har skrivit om det tidigare. Där kan man också se en bild på ett underlägg, med ljusblått inslag (den rostfärgade är fortfarande inte fållad). Så ville jag ha med mig något som var mindre (än trasmattorna) till Trasmattans dag, och då blev det underläggen.

Dags att börja varpa. Jag vill gärna ha med några till Larsmäss också.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Underlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *