3 reaktioner på ”Väver och väver

 1. Hej! Roligt om du visar din matta när den är fållad och klar. Hoppas ni får en fin dag vid Tysslingen på söndag.
  Jag är också dålig på att göra ordentliga vävnotor när jag väver. Annars använder jag WeavePoints vävprogram som jag trivs med. Ripsmattor tycker jag är väldigt lätt att rita mönster på rutpapper till.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

 2. Hade trott att jag skulle kunnat komma förbi på söndag och säga hej. Men mitt i ett nytt jobb så funkar inte mina planer. Hoppas du får en bra dag och att du får sälja nåt. Hoppas även på lite bilder! Ha det gott!

 3. Birgitta: Jag försöker visa allt, men såklart kan det bli en miss ibland.

  Charlotte: Det hade varit roligt, men det får bli en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *