Struktur

struktur

Kanske är det inte så särskilt speciellt med en stenvägg. Men jag hittade den här när vi fikade på en av Noras alla innergårdar.

För den som inte har varit i Nora kan jag berätta att det är en idyllisk trästad med massor av gamla hus och innergårdar med uthus och trähus överallt. Finns till och med på världsarvslistan.

Och där hittade jag den här stengaveln. Jag antar att det är sammanhanget som avgör hur intressant det blir. Eller vad tror du?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Struktur

  1. Struktur?!
    Jo då, efter diverse lappkast i livet. Så börjar jag få struktur på tillvaron. Jobbat dubbelt idag och trivs som fisken i vattnet! Hoppas bara att jobbarkompisarna trivs med mej å att jag får stanna ett tag. Helst det där vikariatet. Då kan jag äntligen få nån sorts struktur och kunna få min tid till mattor. Listan i vill göra boken är lång. Tack för du skrev ordet struktur! Det behövde jag se SVART PÅ VITT!

  2. O, den sortens struktur! Kan det dessutom ge en inkomst som går att leva på, så är det allt en bra en 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *