Vitt på vitt

vitbroderi

Vitbroderi är verkligen ett exempel på struktur. När den blåa markeringsfärgen är bottvättad så syns bara broderiet som en upphöjning, struktur.

Så är det det enda som jag orkar med i värmen…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 reaktioner på ”Vitt på vitt

  1. Nånstans har jag på bloggen svart på vitt. Men det du gör är också en favorit. Har kvar massor med lakan och örngott efter mamma och mormor med vitt på vitt. Dock gulnat. men med massor av minnen. Jag orkar inte nåt på dagtid. Nu kvällas det och jag ska städa där jag ska ha vävstuga. Timmerhus, svalt och skönt.

  2. Charlotte: Äntligen kom det lite regn!

    Meg: It’s amazing. All these findings you do when all your stuff is moved around!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *