Flow

Jag är lite splittrad för tillfället. Väver en bit och rensar en rabatt. Borde göra saker färdiga, som till exempel P2P-projektet (hur långt jag nu går med det). Så gjorde jag ett stort genombrott i ridningen i lördags (min träning), och funderar över marknader i sommar.

Vävningen är ett skapande. Jag gör grejer som jag själv gillar. Marknader är ett bra sätt att få feedback. Feedback behövs för att komma vidare.

Läser: Titti Hammarling

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Flow

  1. Jättebra med feedback, så man får uppskattning för det man gör. Ska du vara med på många marknader i sommar? Jag kommer bara att vara med i Brunskog. Tycker det räcker bra med det. Hinner ju inte väva något till det heller.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

  2. Jag har 2 marknader som är klara, Larsmäss och Kreativa marknaden i Stallarholmen. Inte hinner man göra så mycket som man skulle vilja!

    Men så får jag ju feedback här också! Jag hade tänkt att visa en ny matta som just har blivit klar, men så strular minneskortet. Jag måste ge mig ut i förrådet och leta efter sladden. Håll tummarna!

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *