Idoghet

Märks det att jag är smålänning?

Idag har jag ägnat dagen åt att spåra ett paket. Före jul beställde jag några skyttlar ifrån Halcyon Yarn. När jag frågade efter paketet i fredags så verkade det ha hamnat på brevbärarkontoret. Gah!

När jag frågade efter paketet idag verkade det ligga kvar på brevbärarkontoret. Suck. Jag fick numret till postens kundtjänst. Men vår telefon är död (skaffa inte comhemtelefon, om du inte vill slippa telefonförsäljarna!). Dessutom verkade telefonen på brevbärarkontoret vara död.

Två timmar senare fick jag veta att mitt paket fanns att hämta, på ‘mitt ordinarie utlämningsställe’. Jodå, jag har varit många gånger i den tobaksaffären nu. Och paketet hade varit på ett tullkontor någonstans. De där skyttarna blev dyra.

Sensmoral. Det är underbart med ett stort utbud av varor. Frakt och tullavgifter är inte gratis.

Här är en annan idog.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

En reaktion på ”Idoghet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *