Färgval

trasor 100125

Vävstugan som jag väver i ligger i en källare, helt utan fönster. Därför gör jag alla färgval i min studio. Där har jag tre stora fönster och gott om dagsljus. Idag är här till och med en gnutta solsken.

Hur gör ni? Kan ni välja färger i lampljus? Eller ser ni till att ha dagsljus innan ni bestämmer er?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Färgval

  1. Det beror nog lite på vad det är för färger och vart dom ska ligga.. Men i den källaren, som visserligen är en väldigt fin källare i ett av Gävles äldre byggnader, jag väver i så är det hemsk lysrörsbelysning och skeva återgivningar av ljuset. Jag har fotat en hel del och det blir inte alls vad verkligheten vill säga!

    Har du egen vävstuga? Eller delar du?

  2. Lysrörsbelysning är hemsk! Vi har det i vår vävstuga också, alla färger blir helt konstiga.

    Jag väver i en vävstuga med sådär 10 personer och 15 vävstolar. Men vad jag önskar mej en egen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *