Dagens äventyr

Jag har inget foto, tyvärr. Men de flesta har väl varit med om när man står på IKEA:s parkering och undrar hur grejerna ska få plats i bilen. Plockar de platta paketen fram och tillbaka mellan kundvagn och bagageutrymme…

Och hur brukar era äventyr sluta? Vi hittade en lösning.

Att öppna förpackningen med en skrivbordsskiva (tonårssonens julklapp) var ju ingen som helst idé. Så det blev min hylla Lack som fick krypa ur sin kartong, och sprida ut sina hyllor. Och allt slutade lyckligt. Hyllan står nu här i mitt arbetsrum och börjar sakta fyllas med tyger. Inte så särskilt snygga vikningar, men tygerna bli helt klart tillgängligare nu än när de ligger nerknölade i kökssoffan i sovrummet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *