Ett kilo garn

Ett kilo vitt 1-trådigt ullgarn, Kampes, kom igår. Nu ska det bli fler sjalar. Sommarsjalar. Jag har en idé om hur jag ska göra mönstret, jag måste bara testa lite först.

I vävstugan är det full fart. En matta är klar, nyårsmattan. En matta är påbörjad, Indianaros. Och en ny varp är varpad. Den här veckan har terminen i vävstugan satt igång så det är ett evinnerligt fikande och pratande.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 reaktioner på ”Ett kilo garn

  1. Ser att du också är kund hos Kampes. Jag brukar handla allt mitt garn där. Brukar gå in i butiken när jag åker till barnen. De har ju så himla bra service där och snabba är de när man skickar efter.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *