Sara-Vide Ericson

shewolf

Jag har fått en julklapp. Den låg i postlådan igår. Tyvärr hade glaset gått i massor av bitar, fast den var väl inslagen i en massa bubbelplast (vad gör dom på posten?). Men jag ska fixa det. Det viktigaste var helt, teckningen.

Det är en She Wolf. Tecknad av Sara-Vide Ericson. Och här måste jag skriva lite skvaller. Vet ni att resten av teckningarna i den serien ska hänga på ett galleri. Fattar ni?

Nej, det är väl bara jag som är ovan vid att frottera mej i konstvärlden. Men det ger mersmak, det får man säga. Och en massa inspiration. Förresten ska jag på Liljevalchs i nästa vecka!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Sara-Vide Ericson

  1. Attans! Hur kunde det gå sönder! Ja ja.

    (Förresten måste jag rätta lite: SHE WOLF-teckningarna kommer inte hänga på Galleri Magnus Karlsson, utan han ville bara ha dem på kontoret, att plocka fram om någon är intresserad. Men jag kommer visa nya teckningar där i februari! Som jag inte har gjort ännu…gaaah.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *