Stor vit sjal

candle flame, vit

Min stora vita sjal är klar.

Modellen är samma som de mindre sjalarna; min egen version av Candle Flame.

Garnet är vit ull. En lite mer tvinnad ull, som gör att det blir en underbar lyster i det gräddvita. Det blev inte mycket kvar av garnet…

Vad ska jag sticka på nu? Jag kan inte vara utan stickning!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktioner på ”Stor vit sjal

  1. Jag har några olika långtidsprojekt på gång, en akutsjal (tappade två halsdukar på en vecka!) och den trevliga Vine Yoke Cardigan från Twist collective. Rekommenderas, även om jag inte riktigt blivit vän med hennes sätt att skriva instruktioner.

  2. Det finns mycket fint på Twist Collective, även om jag är fokuserad på mattvävningen för tillfället. Några pulsvärmare kan det också bli, medan jag blir alltmer övertygad om att jag ska vara med på minst en julmarknad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *