Vårbruk

Vad passar bättre än att gräva lite i solskenet? Nej, ingenting såklart.

Här var det i morse ett jordgubbsland, helt överväxt av kvickrot. Ett hopplöst fall. Redan i höstas flyttade jag jordgubbsrevor och fyllde ett annat land med dom. En riktigt söt och god sort.

Här ska det nu sättas tidig potatis och sommarkål. Båda grödorna är såna som är bra när man har mycket ogräs. Potatisen gräver och kupar man i flera omgångar, och kålhuvuden har stora yttre blad som täcker jorden.

I delen där sommarkålen ska växa har jag grävt ner hästgödsel. Potatisen får klara sig ändå. Lite sommarblommor tror jag ska få plats också, jag har sågat ner några gamla fula buskar för att få lite mer plats. Ett uppdaterad hörna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *