Lokal shopping vs svart

Jag är antagligen en ganska trist shoppare. Jag köper det jag behöver helt enkelt. Gärna bra kvalité, speciellt om det är något jag tänker använda mycket.

Lediga dagar är bra shoppingdagar. Nyligen var jag i Lissabon och hittade lite skinnvaror. Skorna fick rädda mej när de jag hade med mig hade fått bada i ett skyfall och tog flera dagar på sig att torka. De är köpta i en skokedja, men det var fantastiskt bra att även billigare skor var gjorda av skinn. Mina fötter vill inte ha något annat.

Väskan hittade jag i ett torgstånd. Det skulle inte förvåna mej om den vore lokaltillverkad. Det finns många små hantverksbutiker i Lissabon. Den här gången var det svårt att fråga då vi inte kunde samma språk. Men väskan var just vad jag behövde. När det inte räcker med mobil och kortfodral i fickan, ibland vill man ha lite mer saker med sig.

Lokal shopping med andra ord. På black friday blev det ingen shopping alls i år. Däremot köpte jag en LED-lampa till min inomhusodling i förra veckan. Jag har några tomatplantor som jag tänkte övervintra.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *