Var ska jag göra av kålen?

En gång för länge sedan gjorde jag en databas till mina fröpåsar. Jag tänkte att jag skulle ha koll på allt. Så ville jag testa att göra databaser också. Men det systemet övergav jag ganska snart.

Jag har haft trädgårdsdagbok, men det blev ett förskräckligt bläddrande och letande när det var något jag villa kolla upp.

På senare år har jag haft två datum att hålla reda på; så tomater i början av mars, och sätta potatis i början av maj. Sen har utrymmet fått bestämma resten. Utrymmet inomhus för plantor, och utrymmet i landet.

I landet försöker jag följa en 4-årig växtföljd, men det är verkligen inte lätt. Speciellt inte med kålen. Det finns massor av roliga sorter jag vill odla. Men var? Jag skulle kunna ha kål på halva utrymmet. Lätt. Ja, ni hör ju hur det låter. Jag behöver större land helt enkelt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktioner på ”Var ska jag göra av kålen?

  1. Jag känner så väl igen mig. Mina ursprungliga fyra odlingslådor har efter hand kompletterats med en pallkrage, ett trädgårdsland och en odlingslimpa, men ändå kliar jag mig i huvudet och undrar hur jag ska få till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *